Je bekijkt de reis...

Indonesië
a
A
31 maart 2014 13:18 | Door: Freya
Wat leuk om zo met je mee te lezen! Vind het allemaal zo gaaf en spannend voor je! Ik lees dit vanaf mn muffe klaslokaal op school, maar voelt bijna alsof ik een beetje bij je ben. Hoop nog meer stukjes van je te lezen maar jij moet vooral gaan genieten! Dikke kus en knuffel xxx
31 maart 2014 19:26 | Door: wilma
Wat leuk dat je een reisverslag maakt,ga het helemaal volgen ,genet van je verdiende vakantie gr Wilma.
31 maart 2014 20:29 | Door: Marjan Peters
Lieve leonie, wat een leuk stuk heb ge schreven,je bent in ieder geval veilig aangekomen. Nu kan je gaan genieten, ik zal je blijven volgen. Veel plezier in Bali.
31 maart 2014 21:57 | Door: Laura Arends
Leonieeee!! Wat tof dat je blog bijhoudt!! Suuuper leuk om te lezen!!:D
Bijzonder zulke grote verschillen he, verdrietig ook! Herkenbaar uit Zuid-Afrika;)
Maar op de foto's te zien is het ook echt heerlijk!
Hoop nog lekker veel te lezen, zodat t lijkt of ik een beetje met je mee reis! Heel tof!
Genietse!
X! En liefs, Lau!
1 april 2014 08:07 | Door: Leonie
Wat een lieve berichten allemaal :)
doet me goed! En jullie horen van me
liefs
1 april 2014 16:17 | Door: Jolanda Vastenburg
hoi Leonie,
Wat leuk dat je een dagboek bijhoud en wij zo op de hoogte blijven hoe het met je gaat en wat je allemaal meemaakt. Het ziet er op de foto's mooi uit. Heeel veel plezier en geniet ervan.
knuf van ons allemaal
1 april 2014 19:54 | Door: andré en beppie
Lieve Leonie,
Fijn dat de vlucht is goed gegaan en je hebt meteen een stukje balinese cultuur meegekregen met hun nieuwjaar. Leuk idee die blog. En mooi dat je die titel aan je reis hebt gegeven, dat is nou wat wij jou het allermeeste toewensen. Warme omhelzing en zet hem op. André en Beppiel
2 april 2014 16:53 | Door: Wietse
Hoi Leonie,
Veel plezier en innerlijke rust gewenst.... Geniet!
Gr Wietse (je oompje :))